Minőség és felelősség
 


A termékek a megfelelő alapanyagok gondos kiválasztásával, a génkezelt alapanyagok kizárásával készültek, a felhasznált húsok mindig egészséges egyedekből származnak és akár emberi fogyasztásra is alkalmasak.


A termékeket normál kondíciójú és aktivitású kutyákon tesztelték otthoni, családi környezetükben.


Mesterséges tartósítószerek és színezékek felhasználása nélkül készült termékek.


Kiváló minőségű összetevői az eledelt kifejezetten ízletessé és könnyen emészthetővé teszik.


Szigorú minőségellenőrzési teszteken kiváló eredményt elért összetevőkből.
 
FELELŐSSÉG
A DOG VITAL termékek fejlesztésénél nem tesztelnek és a jövőben sem fognak teszteket végezni laboratóriumi állatokon. A DOG VITAL figyelembe veszi vásárlók állatainak egészségét és jólétét. A DOG VITAL szigorúan ellenzi az állatokkal szembeni kegyetlenséget és visszautasít minden állatokkal elkövetett durva bánásmódot.

TAPASZTALAT
A DOG VITAL fejlesztése és gyártása hosszú idő tapasztalataira és a kutya tápanyag szükségleteinek tanulmányozására épül maximálisan előtérbe helyezve az állatok egészségét és jólétét. A DOG VITAL fejlesztésért felelős szakemberek mind tenyésztők, vagy állatszeretők akik szorosan együttműködnek takarmányozási specialistákkal a legigényesebb minőségi követelmények elérése érdekében.

MINŐSÉG
DOGVITAL állateledelek kizárólag friss nyersanyagokkal készülnek, melyek megbízható szállítóktól származnak. A DOG VITAL kizárólag természetes forrásból származó anyagokat tartalmaz – mellőzi a szintetikus, vagy fehérjéket helyettesítő anyagokat.